Как да намерим маршрута до нашата дентална клиника

февруари 11, 2013, Дентал.бг

Как да стигнем до личния си зъболекар
Калкулирай маршрута до личния си зъболекар
Калкулиране на разстоянието и намиране на маршрута до вашия личен стоматолог

Тъй като Google Maps предлага най-качествената карта и детайли в най-голяма подробност решихме да направим интеграцията именно с тях. По този начин се продоставя възможността за локализиране на клиниките с най-голяма точност.
В картата на заглавната страница можете да видите локализацията на всяка една клиника регистрирана при нас. Ако все пак се затруднявате да стигнете до вашият стоматолог ние сме включили функция, която значително ще ви улесни.
Да вземем за пример профила на "Дентал Трибюн БГ". Искаме да намерим маршрута до техния офис. Пoсещаваме профила им и отиваме в графата "Kонтакти". Там в голям размер е посочена Гоогле картата и с пин е обозначена локацията на техния офис. До картата има надпис "Вижте разстоянието до Дентал Трибюн БГ". В полето "От" въвеждате стартовата ви точка и натискате синия бутон "Калкулирай разстоянието". На картата със синя линия се начертава най-краткият маршрут до техния офис. В дясната колона има инструкции по стъпки как да се придвижите и колко време приблизително би ви отнело да стигнете до там с кола. Бутона "Печат" позволява да принтирате маршрута обозначен на картата.

Коментари

Напишете първия коментар в тази статия

Регистрирайте се, за да може да коментирате
 

Партньори и спонсори

© 2020 Dental.bg Всички права запазени 

DentaGama.com