Какво представляват ревютата и как се определя коя е Клиника на месеца

март 05, 2013, Дентал.бг

Какво представляват ревютата и как се определя коя е Клиника на месеца
Какво представляват ревютата и как се определя коя е Клиника на месеца

Дентал.бг е сайт насочен към професионалистите в бранша, но и към пациентите. Идеята е те да се запознават с качеството на услугите и актуалните цени в стоматологичните клиники. Оценката на пациентите от изключително значение за нас и затова сме създали форма за рейтинг, която можете да намерите във всеки профил в нашия сайт. Секцията "Ревюта" позволява поставянето на оценка от 1-5 и споделяне на подробности относно вашето преживяване при зъболекаря. Коментарите ще бъдат модерирани и няма да се позволява публикуването на фалшиви и подронващи авторитета коментари. В зависимост от пациентските коментари се формира рейтинг, които също е в диапазона от 1-5 и може да видите точно под профилната снимка.

В края на всеки месец се прави класация спрямо този рейтинг и клиниката, която има най-добър резултат ще бъде публикувана на заглавната страница на Dental.bg в категорията 'Клиника на месеца".

Регистрацията на пациенти тече от самото начало на сайта, но не е публично. Това е с цел предотвратяване на спам съобщения към профилите.

Коментари

Напишете първия коментар в тази статия

Регистрирайте се, за да може да коментирате
 

Партньори и спонсори

© 2020 Dental.bg Всички права запазени 

DentaGama.com