Глобалните партньори на DTI се събраха на IDS

март 22, 2013, Дентал Трибюн БГ

Около 50 лицензирани партньори присъстваха на срещата в хотел Pullman в Кьолн. (Снимка: Даниел Цимерман, DTI)
Около 50 лицензирани партньори присъстваха на срещата в хотел Pullman в Кьолн. (Снимка: Даниел Цимерман, DTI)
by Клаудия Душек, DTI

 

На 10 и 11 март, точно преди 35-ото Международно дентално изложение (IDS), лицензионните партньори на Dental Tribune International от целия свят се събраха в Кьолн на деветата годишна Среща на издателите. Под мотото „Обединени, ние се разрастваме“, те обсъдиха стратегически подходи за бъдещото развитие на групата.

На срещата изпълнителният директор на DTI Торстен Оймус представи обновената уебстраница на „Дентал Трибюн“, която в момента предлага на читателите си съдържание от около 350 страници. Силно опростеният уебсайт се отличава със съвременен дизайн, който гарантира лесен достъп до последните дентални новости, клинични доклади и информация за продукти и събития от света на денталната медицина.

В допълнение на тазгодишната среща към групата се присъединиха лицензионни партньори от Южна Африка, Испания, Пакистан и Виетнам. Покриването и на техните дентални пазари ги прави ценно допълнение към семейството на „Дентал Трибюн“, което съществено се разрасна от основаването на Dental Tribune International Publishing Group през 2002 г., сподели Оймус. В момента DTI включва 40 редактори и около 50 лицензионни представители.

Той разгледа съществените възможности пред групата за дигитално дентално обучение, което вече се предлага чрез дъщерната компания DT Study Club, чиято уебстраница започна да функционира наскоро.

В допълнение Оймус представи уебстраницата Dental Tribune Science –новата платформа с отворен достъп на групата за публикуване и съхранение на списания от всички области на денталната медицина. Друго нововъведение, направено от Оймус, е White Things –онлайн портал за сравняване на над 30 000 дентални продукта.

Той подчерта, че групата с нетърпение очаква 10-годишната си юбилейна среща през следващата година, като тя ще се състои в Торино, Италия.

Коментари

Напишете първия коментар в тази статия

Регистрирайте се, за да може да коментирате
 

Партньори и спонсори

© 2020 Dental.bg Всички права запазени 

DentaGama.com