DT Study Club bg направихте ли своята безплатна регистрация

март 22, 2013, Дентал Трибюн БГ

News Bulgaria & Macedonia
News Bulgaria & Macedonia
by Симона Рафаилова, Dental Tribune Bulgaria

 

За тези от вас, които все още не са запознати – вече е факт първата онлайн образователна платформа на български език, която дава ново начало на един полезен, интересен и пълен с информация онлайн клуб за дентална медицина. Става дума за www.dtstudyclub.bg.

Dental Tribune стартира 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата сайт с интерактивни, предавани на живо онлайн курсове в над 10 различни дентални категории, при това само с безплатна регистрация от ваша страна. Подобна отворена онлайн система има за цел да се превърне в част от живота на многобройни дентални лекари по света и да направи общуването между тях леснодостъпно, като това се осъществява чрез дискусионния форум, който предлага сайтът.

DT Study Club е иновативен проект, съсредоточен върху интересите на денталните специалисти за подобряване на работата им като такива. Уникалната онлайн платформа може да посетите на сайта www.dtstudyclub.bgи да проследите случващото се в денталния свят посредством видеоклипове, статии, новини, като споделяте всичко, което ви вълнува, на дискусионния форум. Работата и членството в DT Study Club са създадени не само за специалисти в денталната област, но и за студенти, практикуващи и изучаващи стоматология.

Предизвикваме ви – коментирайте, участвайте, споделяйте ваши случаи и бъдете част от най-новото в денталния свят. Специализираните дентални курсове са вече достъпни само срещу няколко клика.

Коментари

Напишете първия коментар в тази статия

Регистрирайте се, за да може да коментирате
 

Партньори и спонсори

© 2020 Dental.bg Всички права запазени 

DentaGama.com