Намери зъболекар
 

Vip Dental

Vip DentalVip Dental

"Вип Дентал" EООД - ексклузивен дистрибутор за България на доказаните със своето качество системи, апарати и консумативи за професионално и домашно избелване на зъби "Beaming White - USA" и официален дистрибутор за България на "BMS Dental - Italy", професионални избелващи системи, консумативи и апарати за стоматология. Предлагаме пълната гама от продукти за избелване на зъби в домашни и професионални условия и поддържането на резултата след професионално или домашно третиране.

Детално депо "Вип Дентал" в гр.София доставя зъболекарски продукти и апарати за професионално избелване на зъби на лекари по дентална медицина на територията на цяла България и обслужва онлайн магазина. Наши клиенти са и множество Аптеки, SPA и Beauty студия и центрове в България. При нас ще намерите системи за домашно и професионално избелване, последно поколение професионални диодни LED апарати, писалки за избелване на зъби в домашни и професионални условия, дневна пяна за поддържане белотата на зъбите, реминерализиращи гелове за чувствителни зъби и премиум комплекти за избелване на зъби с LED светлина, с отлично качество и гарантиран краен резултат. Като официален дистрибутор за България на BMS Dental - Italy и Beaming White - USA ние поддържаме непрекъсната наличност на избелващите системи, продукти и апарати, извършваме бързи доставки до клиентите си в цялата страна и Ви предлагаме най-добрата цена. Фирма "Вип Дентал" ЕООД разполага със сервизен център и квалифициран персонал, благодарение на което предлагаме качествен и бърз гаранционен и следгаранционен сервиз на апаратите за избелване на зъби Beaming White. Вярваме, че при нас ще намерите отговора на въпросите, които си задавате за най-точния продукт, който да използвате за перфектното избелване зъби. Лекарите по дентална медицина могат да поръчват професионалните ни продукти и апарати за избелване на зъби от Денталното Депо, където ще откриете пълна информация за артикулите предназначени за кабинетно избелване на зъби, стоматологични консумативи и материали.

ВИП ДЕНТАЛ ЕООД

Адрес на управление: гр.София, бул."Братя Бъкстон" 65

GSM: +359 878 557 338

е-mail онлайн магазин: orders@beli-zubi.com

е-mail:vip_dental@abv.bg

е-mail:office@beli-zubi.com

Дентални услуги

За контакт с Vip Dental

Вид: Дентална фирма
Град: София
Адрес: Манастирски Ливади, бул.Братя Бъкстон 65
Телефон: 0878557338
Говорими езици: Български, Английски, Нидерландски, Руски
Уебсайт:

Работно време
неделя
09 - 18 ч.
понеделник
09 - 18 ч.
вторник
09 - 18 ч.
сряда
09 - 18 ч.
четвъртък
09 - 18 ч.
петък
09 - 18 ч.
събота
09 - 18 ч.

Последователи

Дентал.бг
Дентал.бг

Галерия

BMS White
Домашно избелване
Premium whitening kit
Комплект за избелване на зъби
Писалка за избелване на зъби
Beaming White XL Pen- Писалка за избелване на зъби
Пяна за избелване на зъби
Гел за чувствителни зъби
Онлайн магазин за домашно избелване на зъби

Клинични случаи

Преди и след
Пациент д-р Велева
резултат д-р Николов

Vip Dental products - Избелващи Писалки Гелове Пяни

Писалка за избелване на зъби

Писалка за избелване на зъби- Metalic Touch Up Pen 2мл. Произведено в USA

Цена : 21
Писалка за избелване на зъби

Голяма XL писалка за избелване на зъби 4ml. в луксозна опаковка. Произведено в USA

Цена : 36
Избелваща пяна за зъби

Избелваща пяна за зъби Beaming White 50ml. Произведено в USA

Цена : 26
Паста за избелване на зъби

Постигнете забележимо бели, по-перлени зъби с избелващата паста Whitening Toothpaste Pierrot™. Ежедневно почистване на зъбите при това с избелващ ефект. Премахва до 90% от повърхностните петна до една седмица. Съдържа папаин – екстракт от дървото папая, който има свойствата да помага при заздравяването на рани, избелването на зъбите и отстраняването на петната от тях. Притежава освежаващ ментов вкус. Използва се вместо обикновена паста за зъби.

Цена : 14
Реминерализиращ гел за чувствителни зъби

Бързо и дълготрайно облекчава болката и намалява чувствителността на зъбите. Създаден в удобна за нанасяне писалка. Използвайте реминерализиращия гел Mineral Enamel Booster за да върнете твърдостта на своя емайл и да го запазите силен и устойчив възможно най-дълго! Клинично тестван продукт, препоръчван от стоматолозите.

Цена : 26
© Vip Dental Всички права запазени

Партньори и спонсори

© 2020 Dental.bg Всички права запазени 

DentaGama.com