Намери зъболекар
 
Dental.bg   »   Зъболекари   »   София   »   Лагера   »   AllDental

AllDental

AllDentalAllDental

Всичко, което предлагаме в клиника Олдентал е с много любов към професията и желанието ни да се погрижим за всеки един наш пациент.

За нас индивидуалния подход, любезното отношение и грижа да обслужим и приключим успешно всеки един случай е отличаващо. Екипа от специалисти, които работят са с опит и успешно проследени случаи в годините, насочени в специализирани области на денталната медицина. Това ни позволява да Ви осигурим най-висок стандарт за всяко едно проведено лечение и превантивна грижа.

Олдентал е един от съвременните дентални центрове в България и Европа. Клиниката е оборудвана с високотехнологична апаратура, а Вашето удобство, сигурност и безболезнeност на процедурите е наш основен приоритет. Разполагаме и със зъботехническа лаборатория част от клиниката, което ни предоставя възможността пациент, лекар и зъботехник да взаимодействат успешно и да реализират перфектен краен резултат.

От 2012 година работим с пациенти пътуващи за дентално лечение в България и реализираме перфектните им усмивки.

Предлагаме широк спектър дентални услуги – в нашата клиника извършваме ВСИЧКИ дентални манипулации, което е изключително удобство за вас.

 •     зъбни импланти
 •     коронки и мостове
 •     фасети
 •     естетични пломби
 •     лечение на коренови канали
 •     хирургия
 •     избелване на зъби
 •     почистване на зъбен камък
 •     бондинг
 •     детска стоматология
 •     консултации и ортодонтско лечение за деца и възрастни

Всеки пациент, постъпил в клиниката се регистрира в програмата ни за електронен журнал, където получава амбулаторен лист за проведената терапия, план на лечение и препоръки. Целия екип от дентални лекари, зъботехници и дори и администратори са строго профилирани в различни направления, изключително грижовни и внимателни, много позитивни и с индивидуална грижа към всеки наш пациент.

Дентална клиника Олдентал се намира на изключително удобно място – 50 метра от метростанция Красно село (7 минути от центъра на града). Това улеснява бързия и безпроблемен достъп и на пациенти от по-далечни локации. Клиниката е на партер с лесен достъп.

ОТ НАС ЩЕ ПОЛУЧИТЕ: ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ И ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ И ГРИЖА!

 

Дентални услуги

Зъбни импланти
Дейността на клиника Олдентал основно е насочена към съвременното специализирано имплантологично лечение – поставяне на имплант и регенеративна плазмотерапия и костозаместване (остеоинтеграция).

Алайнери и брекети
Това е съвременен метод за подреждане на зъбите и подобряване на естетичния вид.

Естетична стоматология
Фасети, Избелване, Бондинг, Коронки (изцяло керамични или циркониеви), Регулиране на извивките на меките тъкани (розова естетика)

Орална хирургия
Поставянето на импланти, костното присаждане и отстраняването на мъдреци също се извършват от високо квалифицирани зъболекари.

Кореново лечение
Лечение на коренови канали

За контакт с AllDental

Вид: Зъболекар
Град: София
Адрес: Лагера, ул. Каварна 9
Телефон: +359 877 17 80 18
Говорими езици: Български/Английски
Уебсайт:

Работно време
неделя
09 - 18 ч.
понеделник
09 - 18 ч.
вторник
09 - 18 ч.
сряда
09 - 18 ч.
четвъртък
09 - 18 ч.
петък
09 - 18 ч.
събота
09 - 18 ч.

Последователи

Дентал.бг
Дентал.бг
© AllDental Всички права запазени

Партньори и спонсори

© 2020 Dental.bg Всички права запазени 

DentaGama.com