Намери зъболекар
 
Dental.bg   »   Зъболекари   »   Бургас   »   Център   »   Дентален център О.СЕМ

Дентален център О.СЕМ

Дентален център О.СЕМДентален център О.СЕМ

О.СЕМ е първият частен дентален център в Бургас и югоизточна България, създаден като символ на иновативните, достъпни и ориентирани към пациента дентални услуги.

Фокусиран в намирането на комплексни решения и индивидуален подход, съобразени с медицинските нужди, възрастта и личността на всеки пациент, О.СЕМ е клиниката за Вас и за цялото Ви семейство.

Денталният център се намира на една от централните улици в гр. Бургас и се помещава в модерна, новопостроена сграда, като съчетава функционалност с модерен дизайн и уют. Денталният център разполага с 3 кабинета и е оборудван със специализирана дентална техника, включително 3D / секторен рентген и дентален микроскоп.

Към момента, денталният център разполага със специалисти по протетична дентална медицина, лицево-челюстна и орална хирургия, и дентални лекари, практикуващи в областите пародонтология, ендодонтия, ортодонтия и обща дентална медицина.
 

Дентални услуги

Орална и лицево-челюстна хирургия
Пълен набор от хирургични процедури, извършвани от двама хирурзи със специалност.

Имплантология
Рутинно имплантиране, имедиатно имплантиране, имплантиране с костна пластика, дистракция на алвеоларната кост, имплантиране със синус-лифтинг, имплантиране с транспозиция на алвеоларния нерв, имплантиране за стабилизиране на тотални протези, имплантиране при лицево протезиране

Ортодонтия
Инвизалайн, метални и керамични брекети, самолигиращи брекети, снемаеми апарати, трейнъри

Протетика и естетика
Коронки, мостове, протези (обикновени, термопластични, скелетирани), фасети (керамични и композитни), избелване (кабинетно и домашно)

Пародонтология
Почистване на плака и зъбен камък, лечение на гингивит, пародонтит и други пародонтални болести

За контакт с Дентален център О.СЕМ

Вид: Зъболекар
Град: Бургас
Адрес: Център, ул. Цар Симеон I, №12
Телефон: 0877821221
Говорими езици: Български, английски, руски
Уебсайт:

Работно време
Понеделник
8 - 20 ч.
Вторник
8 - 20 ч.
Сряда
8 - 20 ч.
Четвъртък
8 - 20 ч.
Петък
8 - 20 ч.
Събота
10 - 18 ч.

Галерия

Дентален център О.СЕМ отвън
Рецепция
Клиниката отвътре
Кабинет за ендодонтия с микроскоп
Екипът на дентален център О.СЕМ

Дентален център О.СЕМ Екип

Александър Партенов

Александър Партенов

Специалист по протетична дентална медицина

Д-р Александър Партенов е специалист по зъбно протезиране с дългогодишен опит.

Професионалната му насоченост е разрешаването на проблемите, свързани с функцията и естетиката, породени от загуба на зъби и зъбни тъкани.

Работил е… в Дентален Център I в град Бургас и в собствена практика.

Завършва… дентална медицина през 2007 г. и специализация по протетична дентална медицина през 2012 г. във Факултет по дентална медицина към Медицински университет в град София.

Посещава… редица курсове в България и чужбина за усъвършенстване на професионалните си умения в областта на естетичната реставрация на съзъбието.

Владее… английски език писмено и говоримо.

Д-р Партенов е… семеен и баща на две деца. Обича хубавата книга, качествения филм, безбрежността на морето, спокойствието на планината, семейния уют и компанията на близките си приятели. Запален почитател на спорта, особено футбол и баскетбол, скиор, любител фотограф.

 

Ивайло Радев

Ивайло Радев

Орален и лицево-челюстен хирург

Д-р Радев е специалист по лицево-челюстна хирургия и орална хирургия.

Завършва… дентална медицина и медицина в МУ – Пловдив.

Посещава… курсове и обучения в страната и чужбина (Европа, Азия, Америка) в следните направления: анатомично-хирургични дисекции, ендоскопия и ендоскопско лечение в лицево-челюстната област, естетична хирургия, зъбопротезна имплантология, лечение на фрактури в лицево-челюстната област, микросъдова хирургия и микросъдови трансплантати в лицево-челюстната област, орбитална хирургия, онкологична хирургия, ортогнатична хирургия, хирургично лечение на синусите, хирургично лечение на слюнчените жлези и др.

Д-р Радев провежда анатомични и антропологични изследвания и разработва методики за инжекционно обезболяване в лицево-челюстната област. Въвежда за първи път в страната ендоскопски-асистираната интраорална остеосинтеза при фрактури на ставния израстък на долната челюст, както и субменталната интубационна анестезия при лечение на лицеви фрактури.

Владее… английски и руски.

Д-р Радев е… семеен, баща, има различни интереси: любител литератор, музикант, библиофил, историк, фотограф (по наследство), любител на древните езици и паралелното езикознание, философията и калиграфията, астрологията и алхимията, холистичен медик, пътешественик и планинар, планински колоездач.

Иван Стамболиев

Иван Стамболиев

Орален хирург

Д-р Стамболиев е специалист по орална хирургия. Интересите му в работата клонят също и към пародонтологията и денталната имплантация.

Работил е… в клиника The Smile Company в град София и в многопрофилна клиника Астери Мед в Москва като дентален лекар и орален хирург.

Завършва… дентална медицина в Украинска Медицинска Стоматологична Академия в град Полтава, Украйна. Има проведена спецаилизация по хирургия и докторантура в областта на костната регенерация в университет „Дружба на Народите“ в Москва, Русия.

Посещавa… различни курсове в областта на дентална имплантация (вкл. All-on-4), имедиатна имплантация, протезиране на импланти, пародонтология, естетика, керамични реставрации, фасети и ендодонтия.

Владее… английски и руски писмено и говоримо.

Д-р Стамболиев е… семеен; през свободното си време обича да се занимава със спорт и е любител на киното.

Мая Шарани

Мая Шарани

Дентален лекар (ортодонтия)

 Страстта на д-р Шарани е ортодонтията, на която се е посветила напълно през последните 4 години. Неин приоритет е превенцията и ранното лечение на ортодонтските деформации – “колкото по-рано, толкова по-добре”.

Завършва… дентална медицина през 2015г. в Медицински университет в София.

Работила е… в големи и добре познати клиники в гр. София като Медикъл Дент, Ортодент и Сабиодент.

Сертифицирана е от… редица курсове и е официален представител на Инвизалайн за България. Член е на Българско ортодонтско общество /БОО/.

Владее… френски, испански и английски език.

През свободното си време… се занимава със спортове (конен спорт, ски, сноуборд, плуване, гмуркане, сърф), пътува, играе народни танци, чете книги, ходи на кино и театър и слуша музика.

“По-красивата усмивка е здравата усмивка.”

Петко Динков

Петко Динков

Дентален лекар (ендодонтия)

Д-р Динков се занимава с инициално и комплицирано кореново лечение и възстановителна стоматология под микроскопоп. Ендодонтското лечение обхваща случаи на зъби с пулпити, грануломи, подувания, остри и персистиращи болки в зоната на болния зъб. Ресторативната част има за обект възстановяването на анатомичната, функционална и естетична част на зъба след проведено адекватно кореново лечение.

Работил… е в стоматологична клиника iDent в Пловдив и от 2015г. развива собствена дентална практика в гр. Пловдив. Първоначалният опит, натрупан през първите години на практиката е в различни области на общата стоматология. Интересът към ендодонтията – кореновото лечение, се задълбочава с времето и това води до съсредоточаването предимно в тази област.

Завършва… дентална медицина през 2015 г. във Факултет по дентална медицина към Медицински университет в Пловдив.

Посещавал е… редица курсове и лекции в страната и чужбина, свързани с ендодонтия и естетични възстановяванията.

Владее… английски език.

Десислава Великова

Десислава Великова

Дентален лекар

Д-р Великова най-често се занимава с ендододонтско лечение, пародонтология, естетични възстановявания. Обича също да работи с деца.

Завършва… дентална медицина през 2013 г. във Факултет по дентална медицина към Медицински университет в София.

Посещава… различни курсове, за да задълбочи уменията си в областта на ендодонтията (д-р Марга Рий, д-р Клиф Ръдъл, д-р Джилберто Дебелиан и др.), естетичните въстановявания (д-р Сергей Радлинский), лечение с лазер (проф. Томов, д-р Бозалиева) и оклузия (д-р Кирил Динов).

Владее… испански и английски език.

През свободното си време… се занимава със спорт. Обича планината и адреналина. Обича също да опознава света чрез пътешествия и приключения.

Десислава Филчева

Десислава Филчева

Дентален лекар

Д-р Филчева практикува в областта на детската дентална медицина, кариесологията, ендодонтията и естетичните възстановявания.

Завършва… медицински университет Пловдив през 2013 г. със специалност дентална медицина.

Посещава… лекции, демонстрации и семинари на различни теми свързани с областите, с които се занимава. Автор е на сравнително изследване “Препарация на коренови канали с два вида машинни никел-титанови системи (Pro Taper/M-Two)”.

Владее… английски език писмено и говоримо.

През свободното си време… обича да пътува и да практикува йога.

Петър Петров

Петър Петров

Дентален лекар

Д-р Петров работи като дентален лекар от 1997 г. насам. Занимава се главно с кариесология, екстракции на зъби и протетична стоматология.

Работил е… в Дентален Център I, в град Стара Загора.

Посещава… множество лекции и семинари на различни теми.

Владее… руски език.

Д-р Петров е… семеен и баща на две деца. Харесва музиката, свири на китара, обича планинските разходки, занимава се с риболов и акваристика, има и интереси в областта на историята и историческата литература.

© Дентален център О.СЕМ Всички права запазени

Партньори и спонсори

© 2020 Dental.bg Всички права запазени 

DentaGama.com