Hello!
Hello!

Дентал.Бг е социална мрежа обединяваща професиите свързани със стоматологичната практика. Тук имате възможност да изградите профил на фирмата или клиниката, която представлявате. Разширяването и регулярното добавяне на информация в профила ви ще даде възможност да рекламирате продуктите, услугите и способностите ви като професионалист. Обхватът на аудиторията е достатъчно широк за да достигнете до хората, които се интересуват от вас и вашия бизнес. Комуникацията с хората от бранша може да даде допълнителен тласък към целите, които сте си поставили.

Добавяйте снимки и клинични случаи в профилите си, за да спечелите доверието в пациентите и клиентите. Обновявайки личния си блог е най-сигурният начин да бъдете разпознаваеми в Интернет и да създадете аудитория.

Всички дентални фирми и клиники организиращи курсове могат да изпращат информация относно програмата, датата, лекторите и мястото на своите курсове. Последните ще бъдат публикувани в секцията "Новини". За контакт използвайте официалния профил в мрежата ни.

Коментари

Напишете първия коментар в тази статия

Регистрирайте се, за да може да коментирате
 

Партньори и спонсори

© 2020 Dental.bg Всички права запазени 

DentaGama.com