Регистрация и попълване на профила

януари 26, 2013, Дентал.бг

Регистрация в Дентал.бг
Регистрация и попълване на профила в Дентал.бг
Как да се регистрираме в Дентал.бг и да попълним личната си страница

Регистрацията на клиники, зъботехници, рентгени и дентални фирми става чрез бутона намиращ се в най-горното меню на началната страница. Кликвайки върху него ще излезат полетата, където трябва да въведете вашето име и имейл, парола и допълнителна информация. Последната включва всички възможни форми за контакти с вас - телефон, адрес, уебсайт и информация касаеща практиката ви.
Не забравяйте да добавите и описание на профила, където подробно можете да разясните кои сте вие, от колко време е практиката ви, какви са постиженията и целите ви. Имайте предвид че описанието на профила е първото нещо, което ще виждат посетителите във вашата лична страница.
След като се уверите, че сте попълнили всички полета натиснете бутона "Регистрация". На имейлът ви ще бъде изпратено съобщение, за да потвърдите регистрацията си в Дентал.бг. Веднага след това профилът ви ще бъде видим в мрежата. Вече можете да въведете имейла и паролата си и да започнете добавяне на повече информация относно вас и вашата практика.

Коментари

Напишете първия коментар в тази статия

Регистрирайте се, за да може да коментирате
 

Партньори и спонсори

© 2020 Dental.bg Всички права запазени 

DentaGama.com